Äventyr med ponnyvagnen

Eftersom Axel är upptagen med jakt större delen av helgen kom Susanne och barnen hit igår kväll, och sov över tills idag. Det blev fredagsmys på hög nivå, men popcorn i popcornmaskin!

Idag började vi dagen med en sväng med stora ponnyvagnen. Först åkte vi till grisarna och gav dem mat.

Barnen tyckte det var roligt att åka vagn, så vi tog den långa vägen hem. Och när vi var ungefär längst bort från vårt hus small det till och punkteringen var ett faktum. Men det var ju inte så mycket vi kunde göra åt det där i skogen så jag och Susanne hoppade av vagnen och gick och barnen fick sätta sig så vi avlastade det trasiga däcket så mycket som möjligt. Det tog lite längre tid att komma hem, men ponnyn fick rejält med motion och barnen var vid gott mod!

Efter lunch åkte vi in till en lekplats i Vårgårda på Lokes önskan. Han har tjatat om detta hela veckan så det passade ju bra.

På eftermiddagen åkte de hemåt och det dröjde inte så länge till innan Axel kom hem. Innan dagsljuset försvann spettade vi bort en sten som låg i vägen och började montera ihop höbalgripen. Det verkar dock fattas två större skruvar så får kontakta företaget i veckan och be dem skicka dessa till oss.

2 tankar på “Äventyr med ponnyvagnen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.