Fika i ponnyvagnen

Den lite späckade förmiddagen gick bra! Loke (självvalt!) och Axel åkte iväg tidigt och lämnade två lamm på slakt och jag och Nora sov nån timme till. Sen smet jag ner i källaren för ett möte och Axel lekte med barnen, och när det var klart åkte Axel till Borås för provtryckning av sin bok. Jag och barnen bakade muffins som vi sen packade med oss i en ryggsäck för en runda i ponnyvagnen.

Assim fick en expressklippning innan vi stack iväg, får försöka snygga till det nån dag, haha. Men funktionellt i alla fall.

Sen åkte vi iväg, fikade på muffins längs en av de längre skrittsträckorna och tittade på alla maskiner på ”den stora gården”.

Under eftermiddagen har vi kört hö, lekt inne, ätit hamburgare och duschat. I morgon ska Loke till förskolan och mormor kommer och leker med Nora så jag kan delta i verksamhetsplanering 2022 mm. Ursprungsplanen var att ledningsgruppen skulle ses i Göteborg men hälften av oss är snoriga så det blir ett TEAMS-möte ändå, så får vi spara vår ”live-debut” till senare.

Nu ikväll har Axel åkt mot Lovisagruvan för de sista kilometrarna på den nuvarande borrkärnan. Han blir bort till sent på fredag kväll, men sen dröjer det nog ett par veckor innan han behöver åka dit igen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.