Helgen

Äntligen en fixarhelg igen! Lördagen var ganska fin och vi började ute. Plockade äpplen, krattade löv, tog bort lite staket och började säga bort den stora busken i hörnet av trädgården som är i vägen för det nya avloppet.

Jag red ut en sväng med två tjejer i stallet, blev en härlig runda! På eftermiddagen åkte Loke och Axel och handlade, och jag och Nora åkte en sväng med ponnyvagnen.

Idag körde vi bort busken med hjälp av traktorn och efter lunch åkte vi på en miniutflykt till Milla bokskog och Fluxfallet. En kort promenad från parkeringen, båda barnen tuffade på bra för egen motor både dit och tillbaka.

Och sen ska ni få se vad vi gjorde när vi kom hem!

Ett nästan bortglömt projekt som fått lite nytt liv.

Inte illa va? Vi har inte helt bestämt hur vi ska göra i resten av hålet. Det lutar åt en spegel och kakelplattor som är över från det andra badrummet på kanterna. De är inte exakt lika dana, men väldigt, väldigt lika så det funkar nog. Kul att det fanns samma kakel kvar till detta i alla fall!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.