Djurpark och tomtenissar

I fredags kom mormor under eftermiddagen och då stämplade jag ut från mitt kontor nere i källaren. Vi gick ut till stallet och satte selen på Assim och körde iväg mot förskolan, med släden! Det är lite för lite snö bitvis, främst på asfaltsvägen där snön är bortkörd, men det funkar att köra ute vid kanten och så tog vi vägen över ett par åkrar som ska plöjas upp. Mormor passade Assim när vi var framme, så gick jag in och hämtade barnen som precis ätit mellanmål. De blev glad av både mormor och släden!

På lördagen kom Susanne, Lucas och Oliver hit, och vi åkte ganska omgående iväg till Borås för shopping och Djul i djurparken. Barnen fick nya pyjamasar och Nora fick varma byxor att ha över sina vanliga byxor i overallen. Frusen tös! Loke fick tomtekläder också och de åkte på så fort vi kom hem senare på kvällen. Även Nora ville ha tomtekläder på sig!

Efter shoppingen åt vi lunch inne på Knalleland och sen tog vi oss till djurparken som har vinteröppet nu på helgerna fram till jul. Det var väldigt fint med massa ljus, granar och julpynt! Och så djur och lekplats såklart, barnen var helt slut när vi var klara. Susanne och hennes barn åkte hemåt och vi åkte och tog med oss Pizza hem till middag med Axel. Han var krasslig så han fick stanna hemma.

Söndagen gick i trötthetens tecken. Båda barnen har varit väldigt trötta idag så det har inte blivit så mycket gjort. Tvättat lite kläder, nya lampor till bilen, frysen är avfrostad och ”organiserad”. Jag har ridit Kaprifol också och longerat Assim i snön i sommarhagen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.