Nästan friska

Det var ju tur att jag skrev på bloggen att Nora skulle få åka till läkaren om hon inte blev bättre, för dagen efter var hon feberfri och har varit det sen dess. Fortfarande ganska snorig och stundtals lite trött, men helt klart mycket bättre så nu är vi snart på banan igen. Axel är fri från sin ”karantän” efter sitt positiva test så han har kunnat delta i en intervju med SVT och Loke har kunnat gå tillbaka till förskolan. Jag vabbade med Nora igår, och idag delar vi lite på ”ansvaret” jag och Axel. I morgon kan nog båda barnen gå till förskolan med lite tur.

Jag har även ”dammat av” Kaprifol efter nästan tre veckors vila, det fick bli så för att få resten av livet att gå ihop. Hon har inte klagat över detta men brukar bli glad av att få komma igång igen. Så nu är hon rastad på ridbanan en dag och fått pysa ut lite överskottsenergi och igår gick vi en halvtimmes promenad med Nora i barnvagnen och Kaprifol i snöret. Hon är även klippt och idag är ju all snö och is bortsmält så målet är att komma ut ikväll och rida eller tömköra en sväng på ridbanan.

Bild från förra gången jag klippte henne, men det blev samma frisyr den här gången.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.