Småsaker

Det som är lite frustrerande med den senaste tiden av sjukdomar är ju att halva jullovet försvann och vi fick inte gjort hälften av alla grejer som jag tänkt vi skulle hinna med. Men lite grejer är gjorda sen sist jag skrev något om det så vi får börja där!

Badrummet! Ett nytt badkar är beställt och kommer förhoppningsvis i slutet av januari! Vi har även spacklat lite i ”hålet” och ska nu slipa och måla lite. Axel har varit hos glasmästaren och beställt en spegel och en glashylla till hålet också som kommer om 2-3 veckor, så nu börjar det ju nästan närma sig klart!

Vi har varit på tippen och slängt en hög med skräp också, alltid lika skönt. Vi har ju exempelvis haft den gamla badrumsinredningen ståendes utanför huset i evigheter, men den är nu ett minne blott!

Nåt annat som jag gått och tänkt på i evigheter och som nu blivit verklighet är att vi har beställt köldridåer till båda lösdrifterna. Det är ju ganska stora öppningar och det blåser lätt in på regn och rusk, så jag tror att dessa plastremsor ska bidra till lite behagligare klimat inne, samt lite torrare ligghallar. En bonus blir ju förhoppningsvis också att svalorna inte längre kan flyga in i stallet och skita ner, de får gärna ha sina bon under tak-kanten ute, men inne behöver de faktiskt inte vara.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.