Familjen i storstaden

Tidigt i morse hoppade vi allihop in i bilen och styrde till Herrljunga där vi bytte färdmedel mot tåg. På tåget åt vi frukost och så hade vi laddat upp med lite målarböcker, böcker att läsa, lite mer tilltugg och så kunde man ju titta ut också! Tågresan gick bra, men lite rastlösa blev barnen på slutet. Tågresan tog 20 min längre än beräknat, men i övrigt rullade det på fint.

Framme i Stockholm tog vi tunnelbanan och jag hoppade av vid tekniska högskolan och Axel och barnen åkte en hållplats till. Jag jobbade ett par timmar och Axel och barnen hämtade stenar på museet inför morgondagens Nyhetsmorgon, och så roade de sig inne på museet med dinosaurieskelett och uppstoppade djur. Vid halv tre kom de till mitt jobb och så gick vi tillsammans och checkade in på hotellet. Vi landade där inne en stund och sen gav vi oss ut på stan och gick bort till Vasaplatsen där det skulle finnas en stor lekplats. Och det gjorde det! Men det började ju snöa blött från himlen och vinden tilltog allt mer så det blev ett väldigt kort besök. Vi får ta oss dit igen när vädret är roligare!

Vi krigade oss därför snart till en restaurang där vi åt mat. Hamburgare till föräldrarna och amerikanska pannkakor till barnen. Båda barnen var dödströtta men höll ihopknutet fantastiskt bra ändå! Vi funderade på efterrätt men kom fram till att det var lite sent så vi gick tillbaka till hotellet i stället.A

Alla kläder hänger nu på tork och barnen sover gott. Vi har ett slags ”familjerum” som är som två hotellrum med dörr emellan och ett badrum till varje rum så det finns gott om plats!

I morgon ska Axel som sagt till TV4-huset och delta i Nyhetsmorgon klockan 8.45 och 9.20. Blir spännande!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.