Fixardag

Den här dagen började med att flytta omkring på massa saker på gården. Axel har nämligen tagit med sig jobbet hem och ladan fylls så sakteliga med borrkärnelådor som han ska jobba sig igenom framöver. Vi har därför röjt och grejat så det finns plats för detta. Lite traktoråkning hör ju oftast till då!

Loke var en riktigt stor kille och ville först inte följa med ut efter frukost. Så han stannade kvar inne själv och lekte med Lego. Men så efter ca en halvtimme kom han ut, fullt påklädd med alla varma kläder, och ville vara med.

Vid lunch åkte vi till Ljung och grillade korv med Oma och Farfar vid deras ”projekt-hus”. Vi bidrog med lite lövkrattning och sågning av träd också innan vi åkte hem igen. Under eftermiddagen blev det ridning för mig och Axel passade på att klippa Lokes hår, så nu ser han så där stor ut igen. Noras hår växer också som ogräs, och hon gillar inte när man försöker sätta upp det eller fläta det. Försöker dock göra det lite ändå när vi ska äta så hon slipper kladd i håret och håret i maten. Idag lyckades jag med detta konstverk:

Och till sist blev det lite lördagsgodis till andra halvan av 101 Dalmatinerna, första halvan såg vi igår.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.