13:e mars

Vid tio i förmiddags mötte jag upp Elin och Eva i stallet för en ridtur ihop. Det är väldigt roligt att det är ett gäng ridande inhyrda nu, det finns ofta sällskap om man vill. Vi red en runda på omkring en mil och trots lite isigt i skogen bitvis fick vi mycket trav och en go galoppsträcka. På de allra flesta håll är det mjukt och trevligt i backen när solen legat på.

Och båda mina hästar går nakenfisar i hagen! Det har ju varit ett par kalla nätter där Kaprifol haft täcke på, men även där ser det ju ut att bli plusgrader framöver.

Det blev pannkakor till lunch och sen har vi mätt upp lite höjder för vårt nya avlopp. Det börjar ju närma sig grävning så nu har vi ett streck på insidan källaren där vi tror att vi ska borra ett hål ut. En början i alla fall!

Ridbanan har blivit harvad också och vi har fått ytterligare lite mer ordning i ladan. Och vi väntar fortfarande på första lammet, så det blir extra spännande för Axel när jag är på chefsdagar i Lerum tisdag-torsdag…!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.