Dagar i Lerum

Så har ”chefsdagarna” i Lerum inletts! Det började med en riktigt trevlig lunch här på Aspenäs Herrgård och sen följde ett par timmar med diverse samtal, presentationer och möjligheter till att nätverka. Det är ca 35 chefer på plats, de flesta är enhetschefer precis som jag och så är även våra ca fem avdelningschefer på plats, tillsammans med divisionschefen och ett par andra chefer. Många nya ansikten för mig, men vi ska ju vara här enda till torsdag lunch så vi ska väl lära känna varandra lite mer.

Vid femtiden var vi klara för dagen och då tog jag en promenad med två andra här runt herrgården och nu har jag ett par minuters paus i lugn och ro på mitt rum och alldeles strax är det dags att ladda om för kvällens middag. Blir skoj att se vad det kan bjudas på.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.