Hemma igen!

Även gårdagen spenderades på Aspenäs Herrgård i Lerum och det var en väldigt vacker dag. Vi hade en väldigt lös agenda för dagen, men det ledde till många intressanta samtal i olika konstellationer. Det blev en trevligt middag igen, och idag hade vi lite sammanfattning och vi ”knöt ihop säcken” något innan lunch och hemresa.

Hemma möttes jag av årets första lamm, och flera hålslag i mina ägg nere i källaren. Under kvällen kom första kycklingen fram och flera är påväg. Så spännande!

Jag hämtade barnen på förskolan idag och de hade samlat på sig bråk och gnäll i flera dagar så vi hade kanske inte vår bästa eftermiddag, men förhoppningsvis är vi på banan i morgon igen. Jag nattade Nora idag och hon la sig så mysigt i sängen med sin älskade enhörning.

Snart fredag och helg!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.