Utflyktsdag

Efter frukost packade vi en väska med lunchattiraljer och åkte mot Falköping. Vi insåg att våra barn faktiskt blivit ganska stora; vi hade inte packat vare sig barnvagn, potta, akut-mat eller ens extra kläder!? Det sistnämnda kanske var dumt, men det finns ju klädaffärer!

Vi körde till Hornborgasjön där vi stannade till och kikade på tranor och lite andra fåglar.

Efter detta åkte vi till Mösseberg där det finns ett par djur och några lekplatser. Vi lekte, grillade korv och lekte lite till. Och tittade lite på djuren! När vi var nöjda åkte vi in till Falköpings centrum och köpte lite byxor och strumpor. Inte för att barnen behövde extrakläder, utan för att det behövs hemma!

Vi besökte en godisaffär också, ganska uppskattat!

Sen åkte vi hem och mellanlandade i huset ett par minuter innan vi gick ut för en runda med ponnyvagnen! Axel gjorde oss sällskap på egna ben och agerade hare till ponnyn som plötsligt kunde trava flera kilometer i sträck… Får allt driva på honom lite mer när jag kör utan draghjälp, den latmasken!

1 tanke på “Utflyktsdag

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.