Ute hela dagen

Idag har vi nästan fått sommarfeeling. Allteftersom dagen gick åkte mer och mer kläder av. I förmiddags gick jag en promenad med barmen på var sin häst, vi gjorde det även i fredags och det var tydligen uppskattat. Efter nån km promenad gick vi in på ridbanan och jag fick ta över efter Loke, och Axel kom och lotsade Nora runt medan jag och Kaprifol hoppade lite hinder. Skoj!

Sen följde lite gårdsfix i form av mockning, höbalskörning och säkert nåt mer. Pannkakor blev det till lunch idag och efter det gick vi ut igen. Vi satte ihop studsmattan fast låg variant så vi sket i nätet, funkar ju när barnen är små. Här roade de sig säkert en timme!

Vid tvåtiden åkte vi till Kaj och Tilda, för kalas för Astrid. Barnen lekte, det blev tårta och titt på djur såklart! När vi kom hem blev det dagens enda inomhuslek medan maten blev klart. Barnen körde på kurragömma medan jag tog hand om tvätt, som torkat ute idag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.