Off to Stockholm

Då var det dags för en Stockholmsresa igen, och även denna gången blir det en övernattning. Det beror på att jag har med mig en medarbetare som ska hjälpa till att få igång vårt ”frostprogram” även på labbet i Stockholm, och det behöver vi två dagar till. Trevligt med sällskap på resan!

I övrigt händer det inte så mycket. Inga fler lamm har kommit så det lär dröja nån vecka till innan vi kommer in i andra cykeln, och då kommer det nog ett helt gäng på samma gäng. De sex kycklingarna käkar och växer och skuttar runt i sin lilla bur. De har nu fått en gren och ett litet ”hus” som de kan roa sig med. Det är tre av varje sort, de gula blir gissningsvis vitspräckliga (Silverudds blå) och de svarta blir nog mörkgrå eller svarta (kopparmaran). Enkelt att se skillnad på!

De bor ännu i tvättstugan men när de blivit lite större flyttar vi ut buren till ladan nånstans tror jag, de behöver ju värmelampa ett par veckor till. Det är dock roligt att ha dem inne nu i början så man kan socialisera dem lite. Barnen är gärna med och fyller mat och klappar dem.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.