Kväll i stallet

Jag har ju i perioder lite svårt att ta mig ut till stallet efter att barnen gått och lagt sig. Jag hinner dåsa till lite när barnen läggs, och så är det kolsvart ute och lite småkyligt och det är mycket mer lockade att sätta sig i soffan under en filt. Men nu är det ljuuuust även när barnen har somnat, vilket gör det hela mycket enklare. Så i går när barnen somnat, redan halv åtta dessutom, gick jag ut till stallet. Jag mockade stora lösdriften och red Kaprifol på banan. Hon var riktigt fin! Sen fick Assim gå på ridbanan medan jag mockade och packade hö till lilla lösdriften, och Assims kompisar fick inleda på kvällsmaten utan honom 😉

När allt med lilla lösdriften var klart fick Assim även springa lite i andra änden av longerlinan. Det blev lite ”intervallträning” med ett par varv i galopp växlat med lite skrittpauser. Kort men intensivt! Det blir ju inte så mycket galopp när vi kör ponnyvagn, så det passar ju bra att lägga in det i den här formen i stället.

Bild från i höstas, men han är ju lika söt idag! Om än lite mer raggig eftersom fällningen dragit igång nu….

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.