Tidig morgon

När klockan ringde 04.45 i morse var jag inte så kaxig, men tåget till Stockholm skulle gå 05.44 så det var bara att pallra sig upp. Jag skulle egentligen inte åka till Stockholm den här veckan men i onsdags beslutades det att vi skulle ha en extrainsatt arbetsmiljörond i huset, och då är det ju bra att vara på plats. Svårt med ronder i labbet på TEAMs! Jag brukar inte behöva åka riktigt så tidigt, men med anledning av spårarbete etc runt Flen kunde mitt tåg vara 30-90 minuter försenat, så då fick det bli ett extra tidigt tåg för att ha lite marginal.

Dagen har gått bra, tåget var ”bara” 30 minuter försenat så jag var på kontoret strax efter nio och hann med lite jobb innan ronden drog igång vid 10-tiden. Lång blir ju dock dagen när den startar så tidigt, och slutar så sent. Jag var lite osäker på hur lång tid vi skulle hålla på idag så jag ville inte boka mitt vanlig hem-tåg heller utan letade efter ett som gick lite senare. Dock är nästkommande tåg med ett byte i Skövde, och det är ju inte så lyckat eftersom det är samma försening på vägen hem, och inte alls säkert att tågen väntar in varandra. Så det fick bli 18.30-tåget, och det är på det jag sitter nu. Vi har lämnat problemområdet bakom oss och har ca 40 minuters försening med oss, eventuellt kan det minskas några minuter innan vi är framme i Herrljunga, men jag är nog inte hemma före 22 ikväll. Lång dag som sagt! Men det är ju lördag i morgon och det ser jag fram emot!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.