Sjuka barn

I helgen blev båda barnen sjuka i feber och hosta, och vi har därmed (med lite hjälp) vabbar både igår och idag. Bra inledning på påskveckan! Vi håller alla tummar för att det går över snabbt så vi kan leka med kusinerna i helgen.

Även på lammsidan håller vi lite tummarna just nu. Tio lamm är det till antalet och de två senaste föddes i söndags kväll. Allt såg bra ut då men på måndagsmorgonen hade mamma Lilla My bestämt sig för att det var minsann bara det ena lammet som var hennes. Vi testar lite ”åtgärder” som ska få tackan på andra tankar, men det återstår att se om det funkar eller inte. I ”värsta fall” blir det ett flasklamm men vi ger det nån vecka innan vi ger upp.

I morgon blir det en tripp till Stockholm igen, och vi ska ha internrevision, workshop och trivselaktivitet på Haga Boulebar så det blir en fullspäckad dag och kväll. Jag stannar därför kvar över natten och åker hem i hyfsad tid på torsdag em så jag hinner hem och natta barnen i alla fall. Sen ser vi fram emot en lång helg!! Ska bli fantastiskt härligt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.