I Stockholm

Gårdagens workshop och ”Boulebar” i Haga blev trevlig och lyckad. Inte så sent heller vilket var skönt, så det blev en god natts sömn på hotellet. Idag blir det ”kontorsjobb” på Dkv 26 innan jag tar tåget hemåt i eftermiddag och är hemma lagom till läggdags för barnen. Barnen är enligt rapport på bättringsvägen och verkar må ganska bra, om än rätt hostiga fortfarande. Det blir dock inte riktigt den påsk-helg som vi planerat, då tanken var att delar av min familj skulle komma på besök i morgon. Men med lite tur kan vi åka och säga hej en stund på lördag hos Susanne i stället. Om vi vågar åka hemifrån, vi har ju lamm att tänka på också!

I morse kom Storms två lamm till världen utan problem, en tacka och en bagge, så nu är det TOLV lamm i fårhuset och ännu väntar vi på att Vitnos och Blackie ska lamma. Vitnos ser sprickfärdig ut på alla sätt och vis, och har gjort ett tag, men det känns som det är nära nu. Båda är stora och så det kan nog bli både 4, 5 eller 6 lamm till…!

Bild från i tisdags kväll när Kaprifol hälsade på fölis över boxkanten. Så himla skit att hon inte blev dräktig förra året, när det finns lekkompis i stallet tillochmed…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.