Påskhelg

Första dagen av fyra lediga dagar är förbi. Vi har dragit igång med det som oftast dras igång så här års: staletbygge! I år ska vi ju hängna in en bit av vår egen åkermark och göra beteshage av denna, så det har vi börjat med. Det är en ganska snäll mark att göra hage av då det är platt och stenfritt men det tar ju ändå sin lilla tid. Men fint blir det.

Vi har ju heller inte lagt hela dagen på detta utan vi har även fixat lite med befintliga hagar, jag har ridit och vi har åkt en runda med ponnyvagnen. Och gjort egen pizza till middag! Så det får väl sammanfattas som en bra dag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.