Påskfirande

Igår åkte vi till Enbergs stuga vid Vanderydsvattnet och tillbringade dagen med delar av min familj. Vädret var fantastiskt så barnen lekte ute, några badade (!) i sjön och vi grillade till lunch. Lite gott hade påskharen gömt också!

Framåt eftermiddagen åkte vi hemåt och gjorde väl inte så många mer knop den dagen. Barnen var trötta och det blev tidig läggdags. Därav vaknade de också tidigt k morse och efter att ha tvingat dem ligga kvar till klockan sju fick de gå upp och leka medan jag och Axel blundade en stund till. Snart gick de ner och förkunnade högt att de skulle göra frukost. Hör också kylskåpsdörren öppnas och Loke räknar till fyra ägg, och så spolades det vatten. Här kände jag att det var dags att gå upp, hehe. Lite hjälp på traven fick Loke (man behöver ju bara sätta på en platta på spisen och det får ju bli på max värme om det ska koka) men det blev fyra kokta ägg till frukost.

Dagen har till stor del gått åt till staketbygge.

Fikat har vi gjort med Axels familj också, och till kvällen blev det grillad lammkarré. Sommarfeeling på den här dagen! Vi gjorde det lite extra festligt till middagen med ett glas ”vin” till alla i familjen.

När barnen somnat gick jag ut till stallet och red en runda på Kaprifol och hade Assim som handhäst. Han var riktigt pigg och alert idag så han hängde med fint. Sista kilometern släppte jag honom lös och vi galopperade nästan hela vägen, härligt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.