Snoret börjar om!

En hel vecka fick vi vara friska innan vi trillade dit igen. I lördags förmiddags var Loke och Axel på jägarloppis och Loke lekte med två kompisar på plats. Vid lunch åkte jag, mormor och Nora dit och åt grillad korv och så tog vi med Loke hem och vi hann knappt komma hem innan han däckade i soffan med feber och magont. Även under söndagen var han rätt hängig men igår var han mycket bättre. Även Nora blev snorig under söndagskvällen så igår var Axel hemma med båda barnen, och idag är det min tur. Självklart är det väldigt bra tajming denna veckan med en nyanställd som började i måndags, en Stockholmsresai morgon och en aktivitet med jobbet på torsdag, hemma hos oss! Axel vabbar i morgon och på torsdag hoppas vi att de är tillräckligt friska och kan gå till förskolan igen. Annars får Axel vabba nån annanstans än hemma, hehe.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.