Kvällsjogg

Igår inleddes dagen med jobb hemifrån (båda barnen tillbaka på förskolan!) och strax före lunch åkte jag och Axel till banken för ett sparmöte. Vi har ju ökat vår inkomst ett snäpp den senaste tiden så vi fick bolla lite tankar med banken angående det mesta. Ett givande möte och nu har vi ökat på både vår amortering och vårt sparande!

Efter detta åkte jag till Borås för en eftermiddag där och när jag kom hem stod grillen igång med mumsiga kotletter. Jag fick en ny grill av Axel i födelsedagspresent, haha! Den kommer helt klart bli välanvänd och det grillade har aldrig smakat så gott som nu.

När barnen somnat gick jag ut till stallet. Pratade lite med Eva och Björn som var kvar och så fick vårt flasklamm sin kvällsdos innan jag hämtade Kaprifol.

Nu när alla hennes grejer finns i den ”nya” sadelkammaren fick hon testa uppbindnings-stolpen för första gången! Hon tyckte det var lite konstigt, men fattade snart syftet. Det fanns ju godis innanför den där dörren också!

Det blev lite bommar för oss och så red jag ut en kortis efteråt, det var en väldigt lugn och härlig kväll!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.