Vardagsrummet

Vårt vardagsrum är lite långsamt under ”tillfixande”. Det började ju med att vi möblerade om i soff-delen, vi snurrade soffan och flyttade på tv:n. Det blev inte alls dumt, och det kommer dessutom passa vår blivande braskamin mycket bättre då soffan kommer lite längre ifrån. Vi slängde ut den gamla tv-möbeln och lite gammal elektronik. En ny soffa är dessutom beställd och kommer om två veckor. Ganska lik den vi redan har, men lite större! Och fräschare! Ett tag i alla fall.

Nytt soffbord kommer det också bli när soffan är på plats, och en ny matta. Den nuvarande mattan har vi nämligen lagt under matsalsbordet i stället, för även där har vi bytt ut det gamla bruna möblemanget till en lite smidigare och finare variant.

Före:

Efter:

Ett fynd på marketplace, där vi även blev av med de gamla möblerna. De där vita överdragen kommer vi dock testa oss på att färga med textilfärg, de kommer ju inte vara vita så länge oavsett tänker jag, inte i vårt hus i alla fall. Nästa grej som ska väck är skåpet bakom, nu finns det bara en dörr som man kan öppna, alla andra öppningsmekanismer har gått sönder! Och vi är inte tillräckligt förtjusta i det att vi tänker laga det. Vi funderar på att sätta in ett fönster där också, det har varit ett fönster där förut så det vore kanske inte jättesvårt. Det svåra är väl att få tag på ett fönster som är lika dana som de andra på huset.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.