Det var ett tag sen

Idag hämtade jag barnen en halvtimme tidigare och åkte till BVC. Det var inte igår jag var där, tror Axel tagit de två senaste besöken. Det var dags för Noras 2.5 års besök och det var såklart inga konstigheter. Talet var lite i fokus och Nora är ju inte alls lika blyg som sin bror så efter fem minuter pladdrade hon på som hon brukar. Mitt i frågestunden avbröt hon Monika och frågade ”Hur lång är jag!?” Så då fick vi ju ta reda på det och Nora ställde sig glatt vid mätstaven vid väggen, och skuttade upp på vågen. Minns att Loke var rätt tvär när han skulle göra det i den åldern.

Nora mätte in på 90cm och 11,3 kg, och vi konstaterade som vanligt att ja hon är ju ingen tungviktare! Men hon har växt väl på längden och är ju frisk och pigg i övrigt så vitt vi vet.

Nora fick svara på ett gäng frågor också, och visa att hon kunde färgerna och kasta och sparka en boll. Och måla lite på ett papper. Loke var ju med och när hans blyghet gått över svarade han gärna på Noras frågor före henne, men det gick bra ändå. Han fick passa på att visa att han kunde måla en gubbe och räkna till fem, men vi får ändå komma tillbaka i höst för hans femårskoll! Loke ville också väga ock mäta sig och han landade på 112,5 cm och knappa 19kg om jag minns rätt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.