Plötsligt juni

Jag vet inte riktigt vad som hände med denna vecka, den bara försvann? Minns knappt vad vi gjort faktiskt, men Axel var i ju Sala onsdag-lördag så jag skyller på det! Helgen har varit härlig i alla fall! Vi har växlat arbete med nöje och det har blivit flera rundor med ponnyvagnen och i söndags var jag och barnen nere vid sjön och typ badade!

Vi har haft mycket besök i helgen också, fruktansvärt dålig tajming för vår gräsklippare är trasig så gården ser otrevligt ovårdad ut! Det är först nu i helgen som vi hade tid att se efter vad felet var och gissningsvis är det en rem som behöver bytas, så med lite tur hinner Axel fixa den idag så den funkar igen. Vi har dock klippt gräs med traktor, både i hagarna och lite i trädgården (haha), så hagarna ser delvis välvårdade ut just nu!

I övrigt blir det mycket staketbygge och lite pusslande med vilka djur och individer som ska gå i vilken hage och när och hur och varför de ska göra det. Men det blir nog bra det med. Avloppet har också blivit bra! Det ska till lite mer material till själva infiltrationen där borta, och så ska det hela kopplas in också, men annars är det klart! Gräs ska sås nån dag dock så vi slipper få det igenväxt av skräppor, brännässlor och smörblommor.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.