Omberg

Måndagen tog oss till Omberg där vi besökte en ruin och sen åkte vi runt lite på berget och vi tog även en kort promenad. Vi hittade en liten plats vid vattnet där vi lyckades ta oss ner för att bada i Vättern. Iskallt, men ändå lite skönt. Barnen doppade bara fötterna, eller det var tanken i alla fall. Loke halkade på klipporna och plumsade i upp till midjan! Tur att han var naken och hade puffar på 😉

Inga bilder därifrån dock! Vi åt pannkakor i husbilen till lunch och så åkte vi vidare. Tanken var att hitta en ställplats för natten med lite utsikt över Vättern men vi lyckades dåligt med detta. Vi kikade på lite olika alternativ men det var fullt, myggtätt eller inte tillåtet att stå över natten. Så till sist hamnade vi på Gränna camping, vi som inte ens skulle till Gränna!

Men det blev bra ändå, barnen fick plaska och leka massor. Och så grillade vi korv och lax till kvällens middag, inte alls dumt.

Och precis när vi skulle gå och lägga barnen var det ett helt gäng luftballonger som gjorde sig redo för avfärd så det fick vi ju kika på!

Idag blev det pannkakor till frukost (rester!) och lite lek efter frukost innan avfärd! Nu stoppar vi på IKEA och sen kör vi hem!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.