Oförutsedda händelser

Det är mycket man kan planera för här i livet, men sjuka barn, det är inte en av dem! I måndags fick vi hämta Nora från förskolan med ögoninflammation, och därmed vad ju denna jobbvecka körd i betongväggen för både mig och Axel 😉 Axel har vabbat måndag-onsdag och nu är det min tur att ta resterande två dagar så Axel kan få lite gjort i Sala. Han åkte nu ikväll för att kunna åka hem lite tidigare på fredag och delta i mötet inför älgjakten som startar på lördag.

Nora är mycket bättre idag så kanske kanske att hon skulle kunna gå till förskolan på fredag. Men så ringde stora avdelningen idag och berättade att Loke hade huvudvärk, ont i ena örat och hängig. Så det blir ju vabb även fredag. Och kanske även nästa vecka, skrämmande tanke!!

Annars då. Ja det blir inte mycket motionerat av hästar dessa dagar, men de överlever nog. Vi har tappat två hyresgäster i stora lösdriften, men jag har nog två nya på väg in där så hoppas det blir bra.

Årets första höleverans har kommit, skön känsla att ha ett helt gäng balar redo. Och skönt att kunna ställa dem på gruset! Ganska prydligt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.