Biopremiär

Idag var det dags för barnens biopremiär! Strax före klockan 11 var vi på plats på Rialto Bio i Vårgårda och vi skulle se den nya Mamma Mu-filmen. Barnen var förväntansfulla på hela upplevelsen och de fick såklart välja nåt sött att tugga på också.

De skötte sig bra inne i salongen och filmen fick godkänt. Godiset var inte ens helt slut när filmen var klar!

Efteråt åkte vi hem, det var ju lunchtid men med tanke på att de precis ätit godis sköt vi lunchen på framtiden. Axel slipade skridskor och jag och barnen dammsög bilarna i stället. Lite senare gick jag ut och tog en promenad med hästarna också, och tittade till hönsen. I fredags fick hönorna en ny tupp, och han verkar ha kommit ganska bra till ro. Vår tupp blev halvt uppäten av ett rovdjur i höstas och eftersom två av ungkycklingarna är tuppar tänkte vi att vi inväntar att de blir vuxna. Men nu ville Axels vän Petter bli av med en tupp, så den fick flytta hit helt enkelt.

Det är dock inte en Hedemora utan en Kopparmaran, men det gör inget.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.