Gott Nytt År!

Vi njuter av ledigheten! I onsdags fick jag nästan en hel dag till att göra vad jag ville då Axel tog med sig barnen till Trollhättan och gick på Innovatum tillsammans med Johan. Lucas och Oliver. I torsdags grejade vi lite hemma och på fredagen var Axel på jakt. Då åkte jag och barnen ponnyvagn hem till Oma och Farfar i Frinnestad (4km dit och 4km hem). Tog en stund med korta ponnyben, men det var en rolig utflykt. Assim väntade snällt (åt gräsmatta) medan barnen drack lite saft innan hemfärd.

På lördagen var det ju Nyårsafton! På eftermiddagen tog vi oss därför hem till Oma och Farfar dit även största delen av resten av Sjöqvist-familjen kom (från mitt perspektiv alltså, det är ju typ 245st som helhet!) Det blev legobygge, bad i badtunna och mycket gott att äta. Vi bidrog med förrätt i form av rökt lammhjärta på brödbit med pepparrotskräm, pinjenötter och ruccola. Gott!

Barnen höll sig vakna till tiotiden och jag var faktiskt vaken till tolv, det är inte varje år det händer! Kanske för att jag faktiskt åkte hem vid ca halv ett för att kika så alla djuren klarade tolvslaget bra, och det gjorde dem. Jag sov hemma och i morse gav jag frukost och släppte ut en av inackorderingarna som står på box + egen hage på grund av skada, innan jag åkte tillbaka till resten av folket och joinade frukosten.

Resten av dagen har varit rätt lugn. Vi har fixat Noras garderob efter att skorstensröret drogs upp genom hennes rum, men annars inte så mycket! Men alltid en grej att bocka av från listan 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.