Blött ner oss

En regnig och trist dag spenderas bra i ett badhus! Blötare, men lite varmare! Innan vi åkte dit hade vi en förmiddag hemma; lite städ och lite stallpyssel där hästarna fick busa lite på ridbanan. Vid strax efter ett åkte vi till Nolhaga Parkbad och tillbringade två timmar i de olika bassängerna. Skoj!

När vi var nöjda åkte vi till Vimpeln och handlade, åt en smörgås och så gick vi en vända på Clas Ohlson och köpte hörlurar till barnen som vi tänkte kan komma till användning på flyget. Om två och en halv vecka flyget vi nämligen till Nederländerna för en långhelg där tillsammans med Axels familj. Det ska bli roligt, och spännande för barnen såklart med flyg och allt. Så det ser vi fram emot!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.