Årsbokslut

Igår lunchade vi hos Oma och Farfar med resten av Sjöqvistarna innan Britt och Simon åkte tillbaka till Örebro. Sen lämnade vi barnen där och satte oss med bokföringen för gården i ett par timmar. Fakturor både ut och in skulle registreras och även kvitton för året som gått. Vi landande inte på plus i år för gården, men kanske inte så förvånande eftersom vi både har gjutit betongplattor, gjort i ordning grusplanen och köpt ny inredning till fåren. Väl värda utgifter!

Barnen roade sig i snön med Oma, Farfar och kusinerna och de hade åkt ”rodelbana” i backen bakom huset. Även idag snöar det ordentligt men vi har en ganska lugn dag då Loke fick feber i natt och är rätt hängig nu på dagen (också febrig). Men vi har ju varit friska hela lovet så det var väl dags för oss.

Bonusbild på Hekla i sin julklapp från Susanne, nya favoriten!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.