Sista jullovsdagarna

Vi är inne på våra allra sista jullovsdagar, på måndag börjar vardagen igen! Vi har tagit det rätt lugnt och inte hittar på några stora grejer, men det är ju skönt det också ibland. Igår var vi dock till Borås en sväng. Vi behövde lite luftombyte och barnen fick pengar i julklapp av Oma och Farfar så vi åkte till en leksaksaffär och barnen fick välja vad de ville ha. Barnen tyckte det var otroligt spännande och häftigt att få göra det. Loke valde en stor låda med Lego, och Nora valde en liten låda med Lego och en enhörning-Schleich-figur. Vi passade även på att gå i några andra affärer, barnen fick åka rulltrappa (en upplevelse i sig för våra bonde-barn) och så åt vi lunch (pannkakor och hamburgare) innan vi åkte hem i snöstormen.

Efter detta har det blivit en hel del legobyggande, lite småpyssel med hästarna och korvtillverkning.

Även morgondagen är rätt oplanerad så vi ska njuta av den och sen kör vi måndag! Ser fram emot att komma igång med jobbet igen faktiskt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.