Mer hängrännefix

I helgen som var, lade vi lite tid på ytterligare hängrännefix på våra byggnader. Ena stupröret på stora ladan har tidigare bara gått rakt ner och ut i en utkastare på gräset vid gårdsplanen/bakom höbalarna.

Men där vill vi ju inte ha en sjö så vi har nu kopplat ihop det stupröret till rännan över fårhuset, som i sin tur släpper ut vattnet på taket till sågverket. Där rinner det dock bara ner på baksidan än så länge, men tanken där är ju att sätta en hängränna också som leder ner vattnet till den lilla ”trumma” som sen leder vattnet vidare ner ut mot marken bakom.

En bit i taget!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.