Dygn 300

Nu har Kaprifol passerat gränsen över till dygn 300 vilket borde innebära att det är mindre än en månad kvar innan fölis är här! Hon mår fint och magen blir större och större, och även ljuvret växer lite försiktigt i storlek.

Konstig vinkel på bilden, hon ser ut som en fet ponny.. Men i verkligheten tycker jag hon är rätt fin faktiskt. Hon får fortfarande knappt nåt kraftfoder men verkar heller inte behöva nåt så det är ju toppen.

I torsdags blev hon vaccinerad och i helgen tar vi träckprov så när eventuell avmaskning är gjord ska hon få pilla lite gräs i fårens vinterhage tänkte jag, den har ju vilat hela vintern så börjar komma upp lite grönt där i.

2 tankar på “Dygn 300

  1. HMMMMMMMMMMMMMMMMM”
    Hade hon inte vart så brun hade man kunnat tro att hon va en fet fjording.

    (blir jag blockerad nu ?? 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.