Produktiv långhelg

En härligt lång helg är till ända! Vi har roat oss med att bygga staket och se över hagarna inför sommaren och kommit en bra bit på vägen. Hagen vid huset är klar inför veckans fårsläpp, och vi har även börjat se över lite andra hagar där det enbart är lite uppsnyggning efter vintern som behövs.

Vi har också ätit middag hos Oma och Farfar, målat hinder i Gäsene och monterat en kamera hos Kaprifol. Än så länge ställer jag ingen klocka på natten men när jag ändå vaknar kikar jag lite i kameran och ser vad hon gör och jag kan även bläddra igenom natten i efterhand. Väldigt intressant faktiskt! Första natten var hon inne i stort sett hela natten, bortsett från nån halvtimme vid tolvtiden och vid tretiden, innan hon sen gick ut ”för dagen” vid klockan fem ungefär. Andra natten var väldigt blåsig och då var hon i stället ute större delen av tiden. Det ger dock lite hopp om att jag faktiskt inte kommer behöva stänga in henne när det närmar sig utan hon håller sig hyfsat inne så jag kan ha koll på henne i kameran, så länge vädret inte är för blåsigt. Men det ser ju lovande ut framöver!

Assim har fått röra på sig bra i helgen, två rundor med ponnyvagnen och en ridtur för ponnytjejen.

Några vändor till fårhuset blir det ju också under dagen! Lammen är riktiga ligister och ska tugga på allt och alla och klättra överallt, så det ska bli riktigt trevligt när de får komma ut i veckan som kommer. Lite mer stimulans och frihet!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.