Eftermiddag mitt i veckan

Vilka härliga eftermiddagar det är nu! Ljust, inte snorkallt och barnen har energi kvar efter förskolan! Igår när jag hämtade barnen på förskolan åkte vi direkt hem och så gick vi ut efter lite ombyte av kläder. Fåren och hästarna fick lite mat, och lammet som vi stödmatar vi en flaska.

Därefter fick ponnyn sele och vagn på och vi körde en runda på ca 4 kilometer. Med den här lite lättare vagnen orkar Assim trava på riktigt bra så det blir inte mycket skritt under rundan när den är såpass kort. Härligt!

Jag har klippt av honom den sista vinterpälsen också, det tar ju halva sommaren innan den är borta så nu åkte den av. Maskinen tyckte inte det var kul dock så det blev inte vackert!! Hackigt och dant, men det jämnar snart till sig.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.