A Thousand Days

Förmiddagen började tidigt i stallet där jag fick sällskap av Susanne och Lucas. Lucas gillar verkligen att vara i stallet och han vill gärna rida på snälla Alice! Vi gick samma bit som vi gått de senaste gångerna, vilket är en sträcka på drygt en kilometer. Lucas sitter helt själv på Alice nu, stadigt och säkert med två händer i handtaget (förutom när han ska peka på saker)! Idag var han även väldigt modig och släppte ena handen och klappade Alice på halsen några gånger, hur sött som helst.

IMG_2011

Men så är han ju en van ryttare vid det här laget! Detta är från januari 2012.

Alice var en ängel även idag, vid ett tillfälle stannade hon och spanade och lyssnade upp mot skogen. Troligtvis var det något som prasslade där inne, för hästarna i hagen bredvid fräste iväg i galopp, men inte Alice inte för hon stod så stilla och fint med Lucas på ryggen.

DSC00389Lite större och stabilare! Augusti 2013.

En annan lustig sak som hände idag var efter ridningen då Alice skulle få ett äpple av Susanne. Alice luktade väldigt noga på äpplet flera gånger men hon ville inte ta det. Väldigt konstigt tyckte vi, för när jag höll i det så ville hon gärna ha det. Alice hade även under skritturen flera gånger nosat ingående på Susanne, både när hon gick bredvid och framför Alice. Vi skojade sen och sa att kanske kan hästar känna på sig när bebisen är på väg ut, så det vore ju lite kul om den ploppar ut idag! Annars ska den ju komma på fredag är det tänkt.

Angående rubriken så firar jag och Axel tusen dagar tillsammans idag =) Så i kväll blir det kantarellsoppa till förrätt, Axels mumsiga pannbiffar till huvudrätt och så testar vi hemma-vispad mjukglass till efterrätt! (Återkommer om resultatet angående den sen!)

3 tankar på “A Thousand Days

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.