Höstkväll

Efter gårdagens middag åkte jag och Axel till gamla stallet för min dressyrträning. Axel hoppade dock av innan vi  kom fram till stallet och tillbringade lite tid i skogen för att plocka svamp medan jag red. Bra va?

IMG_8374

Det var en riktigt fin höstkväll och träningen gick riktigt bra. Imagine visade sig från sin bästa sida! Vi höll oss nästan bara till traven idag och tränade på att hon skulle slappna av och vila lite mer på steget så hennes fina trav kommer fram. Oftast så springer hon iväg lite och blir lite ”platt” i sin trav, men när hon tar det lite lugnare och vilar på steget blir traven luftigare och får mer spänst och schwung. Vi gjorde en del tempoväxlingar och sidvärtsrörelser också vilket gick bra och i slutet la vi ner och fram henne i formen och hon fick stretcha ut hals och rygg ordentligt. Det gjorde hon mer än gärna och hon frustade nöjt flera gånger, ett bra betyg för min ridning. =)

Axel kom tillbaka från skogen bara en kort stund innan jag var klar och det var inte dåligt med svamp han hittat! Kantarellerna var inte många, men han hittade både Karljohansvamp och ängschampinjoner, så idag blir det nog svampsoppa till middag!

bild

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.