Förberedelser

Blommorna är vattnade, tvätten tvättad, väskan packad och gräset är klippt. Mamma har fått tydliga ”instruktioner” om vad hon ska göra medan hon bor här, som att måla huset, rensa ogräs, bygga staket, högtryckstvätta stallet, ja ni vet sånt som måste göras när man bor på en gård! Lyckligtvis har hon en vän med sig så hon behöver ju inte göra allt själv. =)

Idag har vi även haft en besiktningsman hos oss. Han kommer ifrån försäkringsbolaget och hans besök ingår i vår gårdsförsäkring som vi ska teckna. Jag trodde att hans besök skulle vara lite, ja, lite mer, men det enda han gjorde var mätning av byggnadernas yttermått och så sa han att vi behövde en till brandsläckare (finns ingen in ”skolbyggnaden”). Det hela tog en kvart ungefär. Men nu är det gjort i alla fall.

IMG_4730I morgon åker vi bil till Oslo och därifrån tar vi flyget till Island där vi möter upp resten av Axels familj! Jag har ingen aning om hur internet-tillgången ser ut där vi kommer att bo, men jag har sett till att det kommer upp lite att läsa här i vilket fall som helst. Förhoppningsvis kan jag blogga lite ”live” också!

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.