En blöt dag

Jag velade länge i förmiddags mellan att rida ut och att rida till ridbanan, men till sist föll valet på uteritt. Det regnade till och från ganska mycket och jag rider hellre ut då faktiskt. Då har jag min runda att rida runt, annars blir det lätt att jag bara travar ett par varv på ridbanan och sen rider hem igen om det regnar för mycket.

IMG_7139

Jag red rundan förbi badplatsen idag och Kaprifol var lagom energifylld. Jag fokuserade lite mer på traven idag, eftersom det blev mest skritt och galopp igår, och kunde göra lite övergångar och tempoväxlingar och hon lyssnade fint. En galopp tog vi också och även där varierade jag tempot ganska mycket, roligt att jag nu kan leka mer och mer med hennes gångarter!

IMG_7145

Lite blöta blev vi, men inte så farligt faktiskt. Och även om regnet ju inte är så roligt så är ju grusvägarna helt underbara nu när de är mjuka och sviktande. Jag älskar ljudet när man travar och galopperar fram på regnmjuka grusvägar!

IMG_7150

Söta Alice när vi kom tillbaka =)

IMG_7151

När Kaprifol var utsläppt i hagen igen kom tillochmed solen fram i ett par minuter.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.