Tisdagen

Loke har haft ett par lite sämre nätter det senaste, gissningsvis för att han är lite snorig och tät i näsan i mellanåt. Sen har han ju lärt sig en himla massa och växt en hel del den senaste tiden också, så han har kanske mycket att tänka på just nu. Detta ledde alla fall till att vi inte gick upp ur sängen förrän vid tio i förmiddags, och då hade nog ändå Loke gärna legat en stund till. Direkt efter frukost var vi ute en snabbis och gav fåren mat innan vi gick in igen och matade bebisen. Rebecka kom förbi en stund också så vi fikade lite!

Vid halv två kändes det som att Loke var redo att sova en stund så då la jag honom i vagnen och gick ut för att motionera ett stycke häst. Jag ville gärna tömköra idag igen så jag gjorde i ordning henne och eftersom Loke inte somnat än gick vi en promenad längs asfalten som uppvärmning för Kaprifol och insomning för Loke. Han somnade dock inte men när Kaprifol fått jogga ett par varv lös inne på banan sov han gott så då knäppte jag fast tömmarna och kunde tömköra! Kaprifol var fin även idag, jag skippade dock galoppen eftersom det är lite isfläckar på banan här och var (galopperade inte igår eller sist jag tömkörde heller av samma anledning). Nu ska det ju dock bli plusgrader och en himla massa regn så jag gissar att banan kommer vara mjuk och fin (och blöt!) ganska snart.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.