Bästa natten i sitt liv

Loke har ju generellt sovit ganska bra i sitt ettåriga liv men har såklart haft några dåliga dagar här och var. Det har mest handlat om att han har varit lite klängig och bara velat sova på någon av sina föräldrar (främst sin mamma) samt att han ibland vaknat ganska många gånger (dock har han alltid varit lätt att söva igen). I natt slog han dock alla sina rekord! Axel la honom vid halv åtta-åtta i går kväll, i sin egen säng i sitt eget rum, och där sov han till kvart över sex med endast ett litet pip vid tretiden på natten. Axel var uppe och petade lite på honom då, tror inte ens att Loke var vaken riktigt.

Vid kvart över sex tog Axel in honom till sig (jag var uppe och åt frukost vid det här laget) och fick ungen att somna om och så sov de till KLOCKAN ÅTTA! Sicken sovmorgon alltså. Kanske han äntligen ställt om sig efter vintertid nu då, det var några otrevligt tidiga morgnar där ett par dagar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.