September

Ny månad och ny vecka, och vecka nummer två av fem innan mammaledigheten drar igång 1:a oktober. Det är en rätt fullsmetad vecka så jag hoppas vi har skrivit upp allt vi ska göra så vi inte missar nåt, hehe. För min del är det såklart allra störst med Kaprifols operation i morgon, lite nervöst ändå! Lite av grejerna som står på agendan:

Måndag: Köra Kaprifol till Skara, hon ska vara där mellan sju och halv åtta i kväll. Jag fick välja om jag skulle köra henne i kväll eller tidigt i morgon bitti men det passar ju bäst jobbmässigt att göra det idag. Hon ska dessutom fasta i natt inför operationen så jag hade ändå behövt ställa in henne på box i kväll, nu får hon bli fastande på kliniken i stället.

Tisdag: Operationsdags för Kaprifol. De ringer mig efter operationen som görs under morgonen/förmiddagen nån gång och först då får jag veta om jag ska hämta henne under tisdagen eller onsdagen. Lite beroende på vilken tid det blir, får det kanske bli onsdagen oavsett, för vi har en ganska fullbokad kväll. Axel ska på vägmöte 16-18 och jag ska på föräldramöte 18-20.

Onsdag: Eventuellt hämtning av Kaprifol och då ska hon alltså stängas in i boxen i två veckor framöver, och därefter gissningsvis liten hage ytterligare ett antal veckor. Jag har fått lov att ”låna” Zingo som lite halvt sällskap så hon kommer gå i lilla delen av vinterhagen precis utanför stallet så Kaprifol alltid har en häst i synfältet. Zingo kan ju dock inte gå in i ligghallen eftersom plattan utanför inte är gjuten än dock, men jag hoppas och tror att Kaprifol nöjer sig med detta.

Torsdag och fredag är relativt händelselösa, och sen är det hopptävlingar i Gäsene på lördagen som jag nog kommer hjälpa till lite på. Och så får vi se om det blir nån betong eller inte till stallet denna vecka, antagligen inte men hoppas kan man ju alltid.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.