Dagarna hemma

Två hela dagar har vi nu varit hemma och det tuffar på! Lillasyster, som fått namnet Nora, äter, sover och bajsar i princip. En generellt nöjd liten bebis! Loke tycker att det är spännande med en bebis i huset men har, såklart, lite svårt att vara försiktig och förstår inte riktigt att hon inte kan vara med att leka osv. Mest spännande är det när bajsblöjan ska bytas, då står Loke på första parkett med händerna delvis för ögonen. Vid första blöjbytet hände allt på en gång; kiss och bajs och kräk ”live” över hela skötbordet. Spännande minst sagt!

Axel har varit iväg på en del älgjakt och jag har fortfarande Marleen här som sällskap, väldigt uppskattat! Hon har exempelvis tagit med Loke på handlingsutflykt med lekplatsbesök medan jag och Nora vilade här hemma, bra för oss alla!

Idag på morgonen är det dags för första återbesöktet på förlossningen, det blir läkarbesök, blodprov och hörseltest för lilltösens räkning.

1 tanke på “Dagarna hemma

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.